dr.agenda


Onlangs geweest:

2 november 2012
M.F.L.S.-feest
Stadsgehoorzaal Leiden
28 september 2012
Gala Jonge Amtenaren
Carlton Ambassador Hotel Den Haag
20 december 2011
Glazen Huis-feest
De Hut van Ome Henne
 

dr.biografie

Dr. Neman, artiestennaam van Jelle Oosterhof (1984), begon in het najaar van 2005 met DJ'en. Het in januari 2006 winnen van een DJ Contest van de Medische Faculteit der Leidse Studenten, waar hij tevens een studie Geneeskunde doet, gaf hem als nieuwe resident-DJ de kans om regelmatig te draaien op studentenfeesten. Hij was aanwezig op enkele succevolle feesten in o.a. LVC Leiden, Club Odeon Amsterdam, en natuurlijk HePatho, de bar van zijn eigen studievereniging in Leiden.

Dr. Neman draait uiteenlopende genres muziek, waaronder house, elektro, pop, dance en trance. Hij heeft een voorkeur voor opvallende melodieën en treffende vocalen. Ondanks dat hij altijd op zoek is naar nieuwe combinaties, probeert hij de basis van individuele tracks zoveel mogelijk intakt te laten. Gezien de sterk wisselende muziekvoorkeur van studenten is het voor hem een extra uitdaging om zoveel mogelijk mensen tevreden te stellen.

In het najaar van 2008 deed hij wederom mee aan een contest, ditmaal de Hitmix-contest van het Nederlandse radiostation XFM. Dit zorgde ervoor dat Dr. Neman werd gevraagd om de XFM Hitmix Preview te gaan verzorgen in het nieuwe programma XFM On Air. Vanaf maandag 5 januari 2009 is Dr. Neman elke maandag t/m donderdag te beluisteren in een tien-minuten-durende hitmix die rond 17.45u wordt uitgezonden.

De Hitmix Preview gaf aanleiding tot een groots optreden op XFM Xnergy, dat op 14 maart 2009 gehouden werd in het klokgebouw te Eindhoven. Hier trad Dr. Neman op samen met enkele grote namen, waaronder Cosmic Gate en Rank1.

 

dr.foto


Fotoalbum

dr.top

Inside Me
Marcel Woods
Original Mix
 
Exposure
Gareth Emery
Original Mix
 
Suede
Tritonal
Original Mix
 
Copyright © 2006-2009 Dr. Neman // Ontwerp: Jordann Gross // Realisatie: websiteman